Kereskedelem

Kereskedelmi tevékenység célja: Cégünk továbbfejlesztése, új piaci szegmensben történő megjelenés.

Arra törekszünk, hogy – e tevékenységi kör bevonásával – a tervezéstől a beszerzésen át a kivitelezésig – az építkezés teljes folyamatát segíteni tudjuk.

Célunk, hogy partnereink és jövőbeni ügyfeleink akkor is bizalommal forduljanak hozzánk, ha „csak” egy hiteles és megbízható tanácsadásra van szükség. Hitelességünket és megbízhatóságunkat szavatolja, hogy minden tevékenységünk mögött több év magas szintű tanulás, gyakorlat, valamint folyamatos szakmai továbbképzés áll. Szakmai felkészültségünk, a piaci szereplők ismerete a biztosíték, hogy eredményesek legyünk.

Fontosnak tartjuk, hogy eddigi tevékenységünkből kialakult kapcsolatainkat, további szolgáltatással tudjuk erősíteni. Szükséges, hogy a feladatok jól elkülönüljenek egymástól, mégis egymásra épülve teljes egységet képezzen.

A piacon történő megjelenés új távlatokat nyit a cég életében: új feladatok, új partnerek, új kihívások – ez plusz lendületet ad nekünk. Elkötelezettek vagyunk, hogy tevékenységünkkel – eddig megszerzett hírnevünket tovább növeljük.