Rólunk

A Brix Engin Kft. 2009. nyarán alakult építési beruházásokkal kapcsolatos tizenéves tapasztalatokból fakadó tervek, ambíciók, egyöntetű célok közös megvalósításának társulásaként.

Trauninger Zoltán ügyvezető

1998-ban szereztem meg a diplomámat az Ybl Miklós Főiskolán. Pályámat a III. kerületi Vagyonkezelő Kft-nél kezdtem építésvezetőként, majd fő-építésvezetőként, később termelési igazgatóként dolgoztam nagy múltú budapesti generálkivitelező cégeknél. 2004-től építőipari vállalkozóként folytattam pályafutásomat. 2009-ben alapítottam meg a Brix Engin Kft-t.

Kovács Kristóf tűzvédelmi üzletág vezető

2001-ben végeztem a BME Gépészmérnöki karán, majd a SZIE-YMMF-en Tűzvédelmi Szakmérnökként. 2003 óta dolgozom nyílászárógyártó cégeknél műszaki vezetőként, projektvezetőként. A majd két évtizedes szakmai tapasztalatommal – a naprakész szakmérnöki ismeretekkel ötvözve – nyújtok hatékony és komplex segítséget az üzemeltetőknek a tűzvédelem minden területén.

Szepesi Tibor kereskedelmi üzletág vezető

1996-tól dolgozom az építőiparban, kezdetben egy beruházó- generálkivitelező cég kereskedelmi vezetőjeként egy kereskedelmi részegység felépítése és annak működtetése volt a feladatom. 2000-ben munka mellett szereztem meg a felsőfokú kereskedelem-menedzseri diplomámat. 2002-től a HOME CENTER kereskedelmi és üzemeltetési igazgatójaként irányítottam a létesítményt, majd megmérettettem magam a magánvállalkozói szférában.

2005-től több építőanyag-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás irányítóposztjáról érkeztem meg a Brix Engin Kft-hez, ahol feladatom többek között a saját kivitelezések anyagellátási megszervezése és lebonyolítása, új partnerek felkutatása, értékesítési együttműködés kialakítása.

Pető Attila gépgyártás üzletág vezető

2000-ban szereztem meg gépészmérnöki diplomámat a BME-n, majd 2005-ben a BMF-en IWT képesítést szereztem. Nemzetközi gépipari gyártó cégnél a konstruktőri munkakőrtől, a projektvezetésen át bejártam a ranglétrát gépész csoportvezető beosztásig. Célgépek tervezése, kivitelezés, műszaki szakértés, kísérletek tervezése, végrehajtása és kiértékelése területén nem ismerünk lehetetlent csapatunkkal.