Gépgyártás

2016-ben évben gépgyártással és gépészmérnöki szolgáltatással bővítettük üzleti tevékenységünket, melynek keretében egyedi megoldásokat szállítunk megrendelőinek.

Brix Engin Kft. gépészeti részlegének küldetése speciális célgépek gyártása a csomagolás, logisztika, élelmiszer és autóipar számára.

Cégen belül gyártó és tervezői tapasztalattal rendelkezünk az autó és élelmiszeripar, illetve csomagolástechnika területén, míg kiterjedt partneri hálózatunk biztosítja a folyamatirányítási és balesetvédelmi know-how integrálását.

GÉPÉSZMÉRNÖKI TUDÁS:

Vevőink igényeinek felmérése után professzionális projektvezetési technikával biztosítjuk, hogy a tervezési fázisban pont olyan gép születhessen mely a megkívánt teljesítmény mutatókkal rendelkezik, üzemeltetése problémamentes.

Megbízható, moduláris gépészeti megoldást integráljuk fejlett 3D tervezőrendszereink segítségével melyek alkalmazásában tekintettel vagyunk a vállalati belső szabványokra és modellezési megkötésekre.

MEGBÍZHATÓ FELELŐS GÉPGYÁRTÓ.

Minőség és határidő szempontjából meghatározó gyártástechnológiai műveleteket saját magunk végezzük, egyéb esetekben beszállítóink biztosítják az optimális gépparkot az adott feladat elvégzéséhez.

Rövid határidővel, CE tanúsított berendezést szállítunk beüzemeléssel és kezelői betanítással az iparági előírások figyelembe vételével.

SEGÍTÜNK MEGISMERNI GÉPEIKET.

Megtervezzük és a National Instruments adatgyűjtő eszközeink segítségével kísérleti mechanikai és áramlástani méréseket végzünk. Végeztünk már vibráció, erő, nyomaték, alakváltozás, mechanikai feszültség, áramlási sebesség, nyomás, térfogatáram, hőmérséklet méréseket ipari, labor vagy saját magunk által az adott célra tervezett érzékelőkkel. Az időjelekből terhelési spektrumot számítunk.

Adatgyűjtő és feldolgozó algoritmust magunk írjuk, abból szükség szerint futtatható állományt készítünk. Mikrokontrollerek segítségével intelligens érzékelőt fejlesztünk, mely közvetlenül a PLC-vel kommunikál fejlett adatfeldolgozást végezve.

ÉRTHETŐVÉ TESSZÜK A FOLYAMATOKAT

Modellalkotás különböző módszereivel vizsgálhatóvá tesszük berendezéseik folyamatait. Alkalmazásokat, matematikai modelleket fejlesztünk azok méretezésére és szabályozására a dinamika, kinematika, statika, szilárdságtan és áramlástan területén.

Elvégezzük alkatrészek statikus vagy dinamikus szilárdsági kiértékelését legyenek azok forgácsolt, öntött vagy lemezalkatrészek, melyek terhelése származhat mérésből vagy számításból.